Share

Lansare apel înscriere eveniment “Young Entrepreneurs Day at the European Parliament”

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România anunță lansarea apelului de înscriere pentru participarea la evenimentul “Young Entrepreneurs Day at the European Parliament”, care va avea loc în luna Martie 2017.

Obiectivul general este acela de a promova identitatea Parlamentului European, rolul și natura politică ca instituție europeană aleasă în mod democratic prin prezentarea Parlamentului European în calitate de legiuitor și de stabilire a unui dialog direct cu 50 de tineri antreprenori.

50 de tineri antreprenori vor face parte din dezbaterile organizate la evenimentul organizat la Parlamentul European. Temele discuțiilor se vor referi la politicile și programele actuale și viitoare cu privire la antreprenoriat. Toți participanții vor fi invitați să ridice probleme cu privire la acest subiect și să facă propuneri privind un cadru mai bun pentru dezvoltarea economică. Astfel, noi politici vor fi create, idei noi se vor naște iar feedback-ul pe care antreprenorii îl vor oferi reprezentanților Parlamentului European, cei care creează programe, va fi foarte util în proiectarea unor instrumente mai bine adaptate la nevoile reale existente.

Criteriile folosite pentru a selecta participanții vor viza:

  • antreprenor cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani,
  • experiență în lucrul cu instituțiile naționale și/sau europene în sprijinirea antreprenoriatului.

Aplicația se va include: CV-ul aplicantului, scrisoare de motivație, document care să ateste calitatea de antreprenor si formularul de înregistrare regasit atașat.

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

30 de tineri întreprinzători din Romania vor fi selectați și vor avea costuri de călătorie acoperite.

Aplicația poate fi trimisă până la data de 28 Februarie 2017, la adresa de email: office@ptir.ro.

Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului de subvenții al Parlamentului European în domeniul comunicării. Parlamentul European nu a fost implicat în pregătirea proiectului și nu este responsabil în nicio măsură de informațiile sau punctele de vedere exprimate în cadrul proiectului, iar acestea nu-i impun nicio obligație; responsabilitatea aparține exclusiv autorilor, persoanelor intervievate, editorilor sau difuzorilor programului, în conformitate cu legislația aplicabilă. Parlamentul European nu poate fi considerat responsabil nici pentru daunele, directe sau indirecte, care pot rezulta în urma realizării proiectului.

Mai multe informații despre proiect:

Denisa Samek:

denisa.vlad@ptir.ro

Telefon: 031.8241592