Analiza Regională privind situația antreprenorială în rândul tinerilor în Regiunea Sud-Muntenia

În cadrul proiectului “ENTER – Acces pe piața muncii pentru tinerii NEETs din Regiunea Sud-Muntenia” (cod mysmis 153784) implementat în perioada 28 Iunie 2022 – 27 Decembrie 2023 de către Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova (AJOFM PH) a fost realizată “Analiza Regională privind situația antreprenorială în rândul tinerilor în Regiunea Sud-Muntenia”.

Analiza are rolul de a evidenția situația antreprenorială în rândul tinerilor în Regiunea Sud-Muntenia, inclusiv prin prezentarea rezultatelor obținute de tinerii NEETs care au participat în prezentul proiect.

Prezenta analiză a fost realizată prin utilizarea informațiilor și cunoștințelor obținute în mod direct prin chestionare și prin realizarea activității de “cercetare de birou”: consultare de surse secundare de informații.

Analiza va fi diseminată către instituții, ONG-uri și alți factori de interes, astfel încât analiza va putea fi utilizată în scopul susținerii inițiativelor antreprenoriale ale tinerilor NEETs, la nivel național și pe termen lung, asigurându-se astfel sustenabilitatea proiectului.

DESCARCĂAnaliza Regională privind situația antreprenorială în rândul tinerilor în Regiunea Sud-Muntenia